MEDISCHE FICHE PAASKAMP

We vertrekken bijna op Paaskamp en dus hebben wij nog een paar documenten van jullie nodig. Van sommigen ontbreken we nog de medische fiche, maar geen paniek deze kan afgegeven worden tot en met de dag van het vertrek. Dit document is heel belangrijk voor ons en ook voor onze kookouders zodat ze rekening kunnen houden met de verschillende voedingsvereisten van sommige kinderen of leiders.

Jullie kunnen de medische fiche afgeven aan de takleiders, eenheidsleiding of aan Els, onze eenheidssecretaris. Wees ook zeker op tijd op de dag van het vertrek want de trein is gereserveerd en wacht niet. Het wordt alvast een superkamp aan de inschrijvingen te zien want we zijn met bijna 50 kinderen, leiders en kookouders. Nu nog hopen op goed weer en iedereen is tevreden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.