Spaghetti-avond

Zaterdag 21 november hielden wij onze eerste eetfestijn van het scoutsjaar en met succes. Er waren in totaal 152 inschrijvingen en dit zorgde allemaal voor een gezellige avond. De zaal was op voorhand al goed ingekleed zoals jullie kunnen zien op de foto hieronder

P1070141 P1070142

Er was keuze tussen Spaghetti Carbonara, Spaghetti Bolognaise en Veggie. De commentaren waren zeer positief wat de saus betrof maar ook de zaal en inkleding vond iedereen positief. Voor herhaling vatbaar dus.

Wij willen dan ook iedereen bedanken voor hun aanwezigheid maar ook willen we iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Zonder jullie had dit geen succes geweest. Een dikke merci!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.